Wat mee te nemen op citytrip Londen?

Londen, één van de leukste bestemmingen voor een citytrip in de wereld. Van de Big Ben tot het levendige Camden Town, er is echt genoeg te zien. Of je nu een weekend op citytrip gaat of voor een week, het is belangrijk dat je genoeg dingen mee neemt. Daarom hebben wij een verzameling van benodigdheden gemaakt die onmisbaar zijn op jouw citytrip naar Londen.

Wat zijn de essentiële benodigdheden?

Er zijn een aantal dingen die je mee moet nemen op je citytrip naar Londen waar je echt niet zonder kan. Sommige dingen neem je mee op elke vakantie, maar sommige objecten zijn speciaal nodig voor Londen. Dit zijn de belangrijkste:

• Paspoort of ID kaart: Sinds de Brexit komen er steeds meer vragen of je nog wel naar Londen kan reizen met je ID kaart. Het antwoord hierop is ja. Zolang je een geldige ID kaart hebt mag je officieel gewoon reizen naar Londen. Het kan zijn dat dit in de toekomst verandert, daarom is het slim om dit wel te controleren voordat je vertrekt.

• Een reisstekker: Of je nu je telefoon, laptop of camera moet opladen, alles kan alleen als je een geschikte stekker hebt. Engeland hanteert een ander type stekker dan dat wij in Nederland gebruiken. Neem daarom altijd een geschikte reisstekker mee. Test deze altijd voordat u weg gaat, sommige reisstekkers kunnen geen stekker met grote fitting aan, zoals laptop laders vaak hebben.

• Belangrijke persoonlijke voorwerpen: Natuurlijk moet je niet vergeten je medicijnen en andere belangrijke papieren zoals je verzekering mee te nemen.

Wat heb je nog meer nodig?

Naast de essentiële benodigdheden heb je natuurlijk nog een aantal extra voorwerpen nodig:

• Warme en koele kleding: Het weer in Londen kan alle kanten op gaan, ongeacht het weerbericht. Wees daarom voorbereid op lekker en slecht weer. Als jas is het aan te raden om een goede regenjas mee te nemen.

• Opvouwbare paraplu: Regen is één van de meest voorkomende gebeurtenissen in Londen, natuurlijk krijg je geen volledige paraplu mee in je bagage. Neem daarom een compacte opvouwbare paraplu mee.

• Een goede koffer: Om alle voorwerpen op deze lijst goed en heel mee te krijgen, is het belangrijk dat je een goede koffer hebt. Of je nu gaat vliegen of met de boot gaat, een goede stevige koffer is onmisbaar. Voor een citytrip naar Londen is het aan te raden om een carry-on mee te nemen. Deze koffers zijn dankzij hun compacte formaat en handige wieltjes uitermate geschikt als citytrip koffer.

Koffervergelijker.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart